TV

SCHEDULE

OMNI 1 Channel

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 172

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Stefano Agostini prepare two special Venetian dishes.

30 minutes

Episode 24

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 172

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special rice dish.

30 minutes

Episode 48

2:00 AM
LIVE NOW ITA
Toggle

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 172

Watch now
2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a pork tenderloin with a potato side dish.

30 minutes

Episode 48

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 172

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia is joined with Chef Joseph Montinaro to create the most delectable and mouth-watering "Pistachio Raspberry Macaron"!

30 minutes

Episode 21

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 172

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Klidi Lazimi prepare a special risotto dish.

30 minutes

Episode 28

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Laura Panarese prepare a special tartare.

30 minutes

Episode 25

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Enza Pulla prepare a classic Italian soup with meatballs and spinach along with Sicilian cannoli.

30 minutes

Episode 27

6:00 AM
POL

Ten Hungry Men

Ten Hungry Men is a story about the solidarity of ten complete strangers who, in their small yet significant way, challenged a communist regime.

60 minutes

Episode

7:00 AM
RUS

Women's Accent – Pilot – 3 – How Much is Your Problem Weights

A documentary that gives the audience an in depth look into dynamic social and cultural environment of Russian Canadian women. Part 3 of 3

30 minutes

Episode

7:30 AM
LAV

Sveiks

Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.

30 minutes

Episode 9

8:00 AM
AZE

EL TV Presents

A show focusing on the Azerbaijani community in Canada – culture, economy, education, healthcare, and a variety of other topics.

30 minutes

Episode 6

8:30 AM
ENG

Caribbean Vibrations

Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora.

30 minutes

Episode 20

9:00 AM
SPA

EL Break TV

Spanish variety show, including music, culture, entertainment and well-being, plus interviews and reviews about events of interest in the city and the world.

30 minutes

Episode 24

9:30 AM
SLO

Slovensky Svet

The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad

30 minutes

Episode 24

10:00 AM
AKA

Adehyeman TV

A program which serves Ghanaian community in their native language. Covering news, activities and educating viewers on matters of interest.

30 minutes

Episode 24

10:30 AM
ALB

Pasqyra Shqiptare

Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario.

60 minutes

Episode 24

11:30 AM
GRE

Star Foodies

Christina-Laia interviews celebrities about their favorite personal recipes. She enters a Chef´s kitchen to re-create the star´s recipe.

30 minutes

Episode 19

12:00 PM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 17

12:30 PM
ENG

JWeekly Canada

Interviews with Jewish Canadians making extraordinary contributions. Celebrate the ancient Jewish faith with us on Canada's only weekly Jewish talk show.

30 minutes

Episode 6

1:00 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 6

1:30 PM
CZE

Nova Vize

Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews.

30 minutes

Episode 23

2:00 PM
ENG

Today's Shopping Choice

If you're looking for brand name electronics, makeup, home furnishings and jewellery, you'll find it all at TSC.

60 minutes

Episode

3:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 87

4:00 PM
POR

A Amor

A fresh approach to romance, and a superstar cast. `Amor, Amor´ is the story of a woman who fell in love, and was betrayed.

60 minutes

Episode 167

5:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 74

6:00 PM
ITA

The Sanremo Italian Song Festival

The most popular Italian song contest and awards, held annually in the city of Sanremo, Italy.

120 minutes

Episode 10

8:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 157

9:00 PM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 173

9:30 PM
RUS

TV Vestnik.ca

An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.

30 minutes

Episode 24

10:00 PM
AKA

Ghanacan TV

A program which serves the Ghanaian community in their native language. Covering news and activities as well as educating viewers on matters of interest.

60 minutes

Episode 23

11:00 PM
YOR

Wazobia TV

An indigenous Nigerian show for the community in Ontario.

30 minutes

Episode 25

11:30 PM
CPE

The Phina Show

Celebrates African Caribbean culture featuring segments focused on food, fashion, language, lifestyle, drama, business, entertainment, personalities and more.

30 minutes

Episode 25

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 173

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a grilled chicken and vegetables dish.

30 minutes

Episode 25

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 173

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special salted cod dish.

30 minutes

Episode 49

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 173

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia & Pastry Chef Joseph Montinaro prepare a carrot cake.

30 minutes

Episode 49

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 173

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianna Ceschia is back with Chef Joseph Montinaro to make a luscious "Chocolate Orange Gâteau" (cake)!

30 minutes

Episode 22

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 173

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Pino DiCerbo prepare a special vegetable-based gnocchi dish.

30 minutes

Episode 29

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia is joined with Chef Luciano Schipano to prepare stuffed zucchini and ricotta dumplings.

30 minutes

Episode 21

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia is joined with Chef Luca Lussoso to prepare Abruzzo-style "pallotte cacio e uova."

30 minutes

Episode 23

6:00 AM
ENG

My Grandmother

Whatever the reason for immigration to Canada, our existing link to the past – primarily timeframe and point of reference – live with those who came before us.

60 minutes

Episode

7:00 AM
UKR

Forum TV

Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.

60 minutes

Episode 24

8:00 AM
ENG

TMTV: Centre Stage

Centre Stage is an entertainment program featuring the latest trends in Caribbean music, fashion and culture!

30 minutes

Episode 1

8:30 AM
MLT

Lehen Malti

Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.

30 minutes

Episode 25

9:00 AM
ARM

Nor Hai Horizon

Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.

60 minutes

Episode 25

10:00 AM
GRE

Star Foodies

Christina-Laia interviews celebrities about their favorite personal recipes. She enters a Chef´s kitchen to re-create the star´s recipe.

30 minutes

Episode 20

10:30 AM
SLO

Slovensky Svet

The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad

30 minutes

Episode 25

11:00 AM
HUN

Magyar Kepek

Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.

60 minutes

Episode 25

12:00 PM
SPA

Canada Latino Show

A weekly Spanish program which presents local news, events, interviews, and other segments from a Spanish Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

12:30 PM
SCC

Croatica TV

This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

1:00 PM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 17

1:30 PM
AKA

Adehyeman TV

A program which serves Ghanaian community in their native language. Covering news, activities and educating viewers on matters of interest.

30 minutes

Episode 24

2:00 PM
RUS

TV Vestnik.ca

An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.

30 minutes

Episode 24

2:30 PM
RUS

Nash Dom

NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews.

30 minutes

Episode 24

3:00 PM
MAC

Macedonian Heritage Hour

Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.

60 minutes

Episode 25

4:00 PM
SPA

Hispanic Roots

Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language.

60 minutes

Episode 25

5:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 49

6:00 PM
ENG

Caribbean Vibrations

Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora.

30 minutes

Episode 25

6:30 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 6

7:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 158

8:00 PM
UKR

Forum TV

Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.

60 minutes

Episode 25

9:00 PM
CZE

Nova Vize

Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews.

30 minutes

Episode 25

9:30 PM
UKR

KONTAKT- Next GEN!

A youth perspective on the World and our Community!

30 minutes

Episode 25

10:00 PM
ENG

JWeekly Canada

Interviews with Jewish Canadians making extraordinary contributions. Celebrate the ancient Jewish faith with us on Canada's only weekly Jewish talk show.

30 minutes

Episode 7

10:30 PM
YOR

Wazobia TV

An indigenous Nigerian show for the community in Ontario.

30 minutes

Episode 25

11:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 49

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 174

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 17

1:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 49

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 174

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 17

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 174

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Sara-Leigh Minott prepare a special red snapper and risotto with shrimp dishes.

30 minutes

Episode 38

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 174

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 12

5:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 49

6:00 AM
ENG

Najumal Siddiqui – Silencing of Violence

A Pakistani immigrant who was the project leader for the V-chip technology; used to protect the children from watching violence, nudity and coarse language on TV.

60 minutes

Episode

7:00 AM
ENG

TMTV: Centre Stage

Centre Stage is an entertainment program featuring the latest trends in Caribbean music, fashion and culture!

30 minutes

Episode 2

7:30 AM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 17

8:00 AM
AKA

Ghanacan TV

A program which serves the Ghanaian community in their native language. Covering news and activities as well as educating viewers on matters of interest.

60 minutes

Episode 25

9:00 AM
SPA

Conectate con Nash

A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.

30 minutes

Episode 35

9:30 AM
ENG

Caribbean Vibrations

Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora.

30 minutes

Episode 25

10:00 AM
POR

Nos Portugueses

A weekly hosted show shot on location, focusing on the present status of the Portuguese-Canadian community; Covering a variety of topics.

30 minutes

Episode 7

10:30 AM
POR

Esta Escrito

Esta Escrito (It Is Written) is a Christian ministry dedicated to sharing and understanding the Word of God with people from around the world.

30 minutes

Episode 21

11:00 AM
SPA

Now What

Social, cultural, and entertainment information and provides guidance and encouragement to Hispanic immigrants who are adapting to the new culture in Canada.

30 minutes

Episode 24

11:30 AM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 1

12:00 PM
ITA

Festival Italiano Di Johnny Lombardi

Festival Italiano broadcasts live from the CHIN building at 622 College Street in the heart of Little Italy,

120 minutes

Episode 27

2:00 PM
RUM

Noi Romanii

Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment.

60 minutes

Episode 25

3:00 PM
UKR

Kontakt

Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.

60 minutes

Episode 25

4:00 PM
UKR

KONTAKT- Next GEN!

A youth perspective on the World and our Community!

30 minutes

Episode 25

4:30 PM
ENG

Planet Africa

Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.

30 minutes

Episode 25

5:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 50

6:00 PM
CPE

Althea Show

"Island Tea" is a weekly T.V. program that explores the culture and experience of Caribbean people in Canada.

30 minutes

Episode 25

6:30 PM
HUN

MAG TV

A Hungarian-language cultural and current affairs magazine covering events in the local Hungarian community and bringing a taste of Hungary to viewers.

30 minutes

Episode 26

7:00 PM
ENG

Serbian Toronto TV

Covering stories and events in the Serbian community in Canada. It aims to promote multiculturalism and a greater understanding of Serbian culture and heritage.

30 minutes

Episode 25

7:30 PM
SCC

Croatica TV

This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

8:00 PM
SPA

EL Break TV

Spanish variety show, including music, culture, entertainment and well-being, plus interviews and reviews about events of interest in the city and the world.

30 minutes

Episode 25

8:30 PM
RUS

Nash Dom

NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews.

30 minutes

Episode 25

9:00 PM
RUS

TV Vestnik.ca

An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.

30 minutes

Episode 25

9:30 PM
ALB

Pasqyra Shqiptare

Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario.

60 minutes

Episode 25

10:30 PM
HUN

MAG TV

A Hungarian-language cultural and current affairs magazine covering events in the local Hungarian community and bringing a taste of Hungary to viewers.

30 minutes

Episode 26

11:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 50

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 175

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 18

1:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 50

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 175

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 18

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 175

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Ron Guglietta prepare a tuna steak dish along with a quinoa salad.

30 minutes

Episode 39

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 175

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 13

5:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 50

6:00 AM
DUT

Tulips From Margriet

A look at Canadian World War II vets who served in Holland.

60 minutes

Episode

7:00 AM
RUM

Village That Crossed The Ocean:BOIAN

The journey of the first Romanian immigrants to a new land. They left a village in Romania called Boian, and settled in Alberta in a place they also called Boian.

60 minutes

Episode

8:00 AM
MAC

Macedonian Heritage Hour

Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.

60 minutes

Episode 25

9:00 AM
ENG

Planet Africa

Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.

30 minutes

Episode 25

9:30 AM
LAV

Sveiks

Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.

30 minutes

Episode 9

10:00 AM
SPA

Hispanic Roots

Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language.

60 minutes

Episode 25

11:00 AM
HUN

MAG TV

A Hungarian-language cultural and current affairs magazine covering events in the local Hungarian community and bringing a taste of Hungary to viewers.

30 minutes

Episode 26

11:30 AM
SPA

Canada Latino Show

A weekly Spanish program which presents local news, events, interviews, and other segments from a Spanish Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

12:00 PM
RUM

Noi Romanii

Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment.

60 minutes

Episode 25

1:00 PM
SPA

Canada Latino Show

A weekly Spanish program which presents local news, events, interviews, and other segments from a Spanish Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

1:30 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 1

2:00 PM
ENG

Today's Shopping Choice

If you're looking for brand name electronics, makeup, home furnishings and jewellery, you'll find it all at TSC.

60 minutes

Episode

3:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 88

4:00 PM
POR

Lua de Mel

Nazaré and Toni are back. Melanie, Sandra and Leandro are still on the Honeymoon, and this is the stage for many news and great power struggles.

60 minutes

Episode 1

5:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 75

6:00 PM
ITA

Italian Evening: RAI TG1 Newscast

The latest news from Italy.

30 minutes

Episode 101

6:30 PM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 176

7:00 PM
ITA

Un Posto Al Sole

The inhabitants of Palazzo Palladini are not just neighbors, but friends, enemies and sometimes lovers.

30 minutes

Episode 101

7:30 PM
ITA

Il Paradiso Delle Signore

An Italian period drama loosely based on the novel "Au bonheur des dames" by Emile Zola. The lives of the owner and workers of a department store based in Milan.

30 minutes

Episode 168

8:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 159

9:00 PM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Vittorio De Buglio prepare a special northern Italian dish.

30 minutes

Episode 55

9:30 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 1

10:00 PM
ALB

Pasqyra Shqiptare

Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario.

60 minutes

Episode 25

11:00 PM
ENG

Planet Africa

Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.

30 minutes

Episode 25

11:30 PM
AKA

Adehyeman TV

A program which serves Ghanaian community in their native language. Covering news, activities and educating viewers on matters of interest.

30 minutes

Episode 25

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 176

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Laura Panarese prepare a special gnocchi dish.

30 minutes

Episode 26

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 176

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Vittorio De Buglio prepare a special northern Italian dish.

30 minutes

Episode 55

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 176

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Laura Panarese prepare a southern Italy pasta dish.

30 minutes

Episode 50

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 176

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianna Ceschia makes "Involtini di Tacchino con Zucca, Spinaci, Sedano e Vino Bianco" (Turkey Rolls with Butternut Squash, Spinach and Celery in White Wine)

30 minutes

Episode 23

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 176

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special Sicilian sword fish dish.

30 minutes

Episode 30

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a grilled pork tenderloin dish.

30 minutes

Episode 26

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Klidi Lazimi prepare a special risotto dish.

30 minutes

Episode 28

6:00 AM
UKR

Grey Glory

"Grey Glory" is a documentary about Canadian seniors who are pushing their bodies to the limit.

60 minutes

Episode

7:00 AM
UKR

Alberta KONTAKT

Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.

60 minutes

Episode 25

8:00 AM
UKR

Kontakt

Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.

60 minutes

Episode 25

9:00 AM
CZE

Nova Vize

Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews.

30 minutes

Episode 25

9:30 AM
AZE

EL TV Presents

A show focusing on the Azerbaijani community in Canada – culture, economy, education, healthcare, and a variety of other topics.

30 minutes

Episode 6

10:00 AM
RUS

Nash Dom

NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews.

30 minutes

Episode 25

10:30 AM
SPA

Canada Latino Show

A weekly Spanish program which presents local news, events, interviews, and other segments from a Spanish Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

11:00 AM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 1

11:30 AM
MLT

Lehen Malti

Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.

30 minutes

Episode 25

12:00 PM
ARM

Nor Hai Horizon

Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.

60 minutes

Episode 25

1:00 PM
HUN

MAG TV

A Hungarian-language cultural and current affairs magazine covering events in the local Hungarian community and bringing a taste of Hungary to viewers.

30 minutes

Episode 26

1:30 PM
SCC

Croatica TV

This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

2:00 PM
ENG

Today's Shopping Choice

If you're looking for brand name electronics, makeup, home furnishings and jewellery, you'll find it all at TSC.

60 minutes

Episode

3:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 89

4:00 PM
POR

Lua de Mel

Nazaré and Toni are back. Melanie, Sandra and Leandro are still on the Honeymoon, and this is the stage for many news and great power struggles.

60 minutes

Episode 2

5:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 76

6:00 PM
ITA

Italian Evening: RAI TG1 Newscast

The latest news from Italy.

30 minutes

Episode 102

6:30 PM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 177

7:00 PM
ITA

Un Posto Al Sole

The inhabitants of Palazzo Palladini are not just neighbors, but friends, enemies and sometimes lovers.

30 minutes

Episode 102

7:30 PM
ITA

Il Paradiso Delle Signore

An Italian period drama loosely based on the novel "Au bonheur des dames" by Emile Zola. The lives of the owner and workers of a department store based in Milan.

30 minutes

Episode 169

8:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 160

9:00 PM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Luciano Schipano prepare a special minestra dish with ricotta cubes.

30 minutes

Episode 56

9:30 PM
ENG

Serbian Toronto TV

Covering stories and events in the Serbian community in Canada. It aims to promote multiculturalism and a greater understanding of Serbian culture and heritage.

30 minutes

Episode 25

10:00 PM
RUM

Noi Romanii

Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment.

60 minutes

Episode 25

11:00 PM
UKR

Forum TV

Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.

60 minutes

Episode 25

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 177

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia & Pastry Chef Joseph Montinaro prepare a St. Honoré cake.

30 minutes

Episode 27

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 177

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Luciano Schipano prepare a special minestra dish with ricotta cubes.

30 minutes

Episode 56

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 177

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Nicola Sanna prepare three classic Italian desserts.

30 minutes

Episode 51

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 177

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianna Ceschia and Chef Luciano Schipani make a delicious Gnocchi stuffed with 'Nduja, a spicy spreadable pork salume.

30 minutes

Episode 24

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 177

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Luciano Schipano prepare a special Calabrian sardine dish.

30 minutes

Episode 31

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Enza Pulla prepare a classic Italian soup with meatballs and spinach along with Sicilian cannoli.

30 minutes

Episode 27

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Pino DiCerbo prepare a special vegetable-based gnocchi dish.

30 minutes

Episode 29

6:00 AM
RUM

Hero And The Queen

A love story about the destinies of two exceptional characters: Canadian lieutenant-colonel Joseph Boyle and Queen Marie of Romania.

60 minutes

Episode

7:00 AM
SCC

In the Heart of Gold Country

In the Heart of Gold Country reveals the unusual character and life of a tiny Croatian-dominated mining community.

60 minutes

Episode

8:00 AM
ENG

Serbian Toronto TV

Covering stories and events in the Serbian community in Canada. It aims to promote multiculturalism and a greater understanding of Serbian culture and heritage.

30 minutes

Episode 25

8:30 AM
YOR

Wazobia TV

An indigenous Nigerian show for the community in Ontario.

30 minutes

Episode 26

9:00 AM
HUN

Magyar Kepek

Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.

60 minutes

Episode 25

10:00 AM
SPA

EL Break TV

Spanish variety show, including music, culture, entertainment and well-being, plus interviews and reviews about events of interest in the city and the world.

30 minutes

Episode 25

10:30 AM
AKA

Ghanacan TV

A program which serves the Ghanaian community in their native language. Covering news and activities as well as educating viewers on matters of interest.

60 minutes

Episode 25

11:30 AM
MAC

Macedonian Heritage Hour

Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.

60 minutes

Episode 25

12:30 PM
GRE

Star Foodies

Christina-Laia interviews celebrities about their favorite personal recipes. She enters a Chef´s kitchen to re-create the star´s recipe.

30 minutes

Episode 20

1:00 PM
SPA

EL Break TV

Spanish variety show, including music, culture, entertainment and well-being, plus interviews and reviews about events of interest in the city and the world.

30 minutes

Episode 25

1:30 PM
MLT

Lehen Malti

Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.

30 minutes

Episode 25

2:00 PM
ENG

Today's Shopping Choice

If you're looking for brand name electronics, makeup, home furnishings and jewellery, you'll find it all at TSC.

60 minutes

Episode

3:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 90

4:00 PM
POR

Lua de Mel

Nazaré and Toni are back. Melanie, Sandra and Leandro are still on the Honeymoon, and this is the stage for many news and great power struggles.

60 minutes

Episode 3

5:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 77

6:00 PM
ITA

Italian Evening: RAI TG1 Newscast

The latest news from Italy.

30 minutes

Episode 103

6:30 PM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 178

7:00 PM
ITA

Un Posto Al Sole

The inhabitants of Palazzo Palladini are not just neighbors, but friends, enemies and sometimes lovers.

30 minutes

Episode 103

7:30 PM
ITA

Il Paradiso Delle Signore

An Italian period drama loosely based on the novel "Au bonheur des dames" by Emile Zola. The lives of the owner and workers of a department store based in Milan.

30 minutes

Episode 170

8:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 161

9:00 PM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares Spaghetti Cacio e Pepe with shrimp and veggies.

30 minutes

Episode 1

9:30 PM
SCC

Croatica TV

This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.

30 minutes

Episode 25

10:00 PM
HUN

Magyar Kepek

Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.

60 minutes

Episode 25

11:00 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 2

11:30 PM
AZE

EL TV Presents

A show focusing on the Azerbaijani community in Canada – culture, economy, education, healthcare, and a variety of other topics.

30 minutes

Episode 6

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 178

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Gabriele Paganelli prepare a special deer dish, along with rice and grilled mushrooms.

30 minutes

Episode 28

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 178

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares Spaghetti Cacio e Pepe with shrimp and veggies.

30 minutes

Episode 1

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 178

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Klidi Lazimi prepare a venison fillet with polenta made with rice flour.

30 minutes

Episode 52

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 178

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Luciano Schipani and Chef Gianna Ceschia make "Posa Frijuta (Sautéed) with Rapini and Bread" and "Pasta Raskiateddi con Sugo di Soppressata e Funghi"

30 minutes

Episode 25

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 178

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Gianluca Ruggeri prepare a Risotto allo Zafferano.

30 minutes

Episode 32

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Klidi Lazimi prepare a special risotto dish.

30 minutes

Episode 28

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special Sicilian sword fish dish.

30 minutes

Episode 30

6:00 AM
SPA

Memories Of A Dreamer

"Memories of a Dreamer" is a first hand account of the hardship suffered by a political prisoner of Chile's cruel 1973 and inhumane dictatorship.

60 minutes

Episode

7:00 AM
RUM

Rompost TV

Rompost TV reflects Canadians of Romanian background with a weekly programme made up of various segments for greatest appeal to the different interests.

60 minutes

Episode 25

8:00 AM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 17

8:30 AM
MLT

Lehen Malti

Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.

30 minutes

Episode 25

9:00 AM
ARM

Nor Hai Horizon

Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.

60 minutes

Episode 25

10:00 AM
RUS

TV Vestnik.ca

An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.

30 minutes

Episode 25

10:30 AM
SLO

Slovensky Svet

The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad

30 minutes

Episode 25

11:00 AM
SPA

Hispanic Roots

Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language.

60 minutes

Episode 25

12:00 PM
ENG

TMTV: Centre Stage

Centre Stage is an entertainment program featuring the latest trends in Caribbean music, fashion and culture!

30 minutes

Episode 2

12:30 PM
CZE

Nova Vize

Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews.

30 minutes

Episode 25

1:00 PM
ENG

Infomercial – 30 Mins

30 minutes

Episode

1:30 PM
ENG

Serbian Toronto TV

Covering stories and events in the Serbian community in Canada. It aims to promote multiculturalism and a greater understanding of Serbian culture and heritage.

30 minutes

Episode 25

2:00 PM
ENG

Today's Shopping Choice

If you're looking for brand name electronics, makeup, home furnishings and jewellery, you'll find it all at TSC.

60 minutes

Episode

3:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 91

4:00 PM
POR

Lua de Mel

Nazaré and Toni are back. Melanie, Sandra and Leandro are still on the Honeymoon, and this is the stage for many news and great power struggles.

60 minutes

Episode 4

5:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 78

6:00 PM
ITA

Italian Evening: RAI TG1 Newscast

The latest news from Italy.

30 minutes

Episode 104

6:30 PM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 179

7:00 PM
ITA

Un Posto Al Sole

The inhabitants of Palazzo Palladini are not just neighbors, but friends, enemies and sometimes lovers.

30 minutes

Episode 104

7:30 PM
ITA

Il Paradiso Delle Signore

An Italian period drama loosely based on the novel "Au bonheur des dames" by Emile Zola. The lives of the owner and workers of a department store based in Milan.

30 minutes

Episode 171

8:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 162

9:00 PM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia & Pastry Chef Joseph Molinaro prepare a classic mimosa cake.

30 minutes

Episode 2

9:30 PM
RUS

Nash Dom

NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews.

30 minutes

Episode 25

10:00 PM
UKR

Kontakt

Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.

60 minutes

Episode 26

11:00 PM
UKR

KONTAKT- Next GEN!

A youth perspective on the World and our Community!

30 minutes

Episode 26

11:30 PM
ENG

JWeekly Canada

Interviews with Jewish Canadians making extraordinary contributions. Celebrate the ancient Jewish faith with us on Canada's only weekly Jewish talk show.

30 minutes

Episode 7

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 179

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special mussels in eggplant dish.

30 minutes

Episode 29

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 179

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia & Pastry Chef Joseph Molinaro prepare a classic mimosa cake.

30 minutes

Episode 2

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 179

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a chicken with mushrooms and zucchini dish.

30 minutes

Episode 53

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 179

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares spaghetti with baby octopus with garlic cream.

30 minutes

Episode 1

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 179

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special trout dish.

30 minutes

Episode 33

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Pino DiCerbo prepare a special vegetable-based gnocchi dish.

30 minutes

Episode 29

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Luciano Schipano prepare a special Calabrian sardine dish.

30 minutes

Episode 31

6:00 AM
POL

Ten Hungry Men

Ten Hungry Men is a story about the solidarity of ten complete strangers who, in their small yet significant way, challenged a communist regime.

60 minutes

Episode

7:00 AM
RUS

Women's Accent – Pilot – 1 – How to Enjoy Life When You are 90

A documentary that gives the audience an in depth look into dynamic social and cultural environment of Russian Canadian women. Part 1 of 3

30 minutes

Episode

7:30 AM
LAV

Sveiks

Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.

30 minutes

Episode 10

8:00 AM
AZE

EL TV Presents

A show focusing on the Azerbaijani community in Canada – culture, economy, education, healthcare, and a variety of other topics.

30 minutes

Episode 6

8:30 AM
ENG

Caribbean Vibrations

Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora.

30 minutes

Episode 25

9:00 AM
SPA

EL Break TV

Spanish variety show, including music, culture, entertainment and well-being, plus interviews and reviews about events of interest in the city and the world.

30 minutes

Episode 25

9:30 AM
SLO

Slovensky Svet

The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad

30 minutes

Episode 25

10:00 AM
AKA

Adehyeman TV

A program which serves Ghanaian community in their native language. Covering news, activities and educating viewers on matters of interest.

30 minutes

Episode 25

10:30 AM
ALB

Pasqyra Shqiptare

Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario.

60 minutes

Episode 25

11:30 AM
GRE

Star Foodies

Christina-Laia interviews celebrities about their favorite personal recipes. She enters a Chef´s kitchen to re-create the star´s recipe.

30 minutes

Episode 20

12:00 PM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 17

12:30 PM
ENG

JWeekly Canada

Interviews with Jewish Canadians making extraordinary contributions. Celebrate the ancient Jewish faith with us on Canada's only weekly Jewish talk show.

30 minutes

Episode 7

1:00 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 1

1:30 PM
CZE

Nova Vize

Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews.

30 minutes

Episode 25

2:00 PM
ENG

Today's Shopping Choice

If you're looking for brand name electronics, makeup, home furnishings and jewellery, you'll find it all at TSC.

60 minutes

Episode

3:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 92

4:00 PM
POR

Lua de Mel

Nazaré and Toni are back. Melanie, Sandra and Leandro are still on the Honeymoon, and this is the stage for many news and great power struggles.

60 minutes

Episode 5

5:00 PM
POR

A Serra

When Fátima – a young woman from Serra da Estrela – meets Tomás – the son of a burel factory´s owners – the connection between them is undeniable.

60 minutes

Episode 79

6:00 PM
GRE

Star Foodies

Christina-Laia interviews celebrities about their favorite personal recipes. She enters a Chef´s kitchen to re-create the star´s recipe.

30 minutes

Episode 20

6:30 PM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 180

7:00 PM
ITA

Un Posto Al Sole

The inhabitants of Palazzo Palladini are not just neighbors, but friends, enemies and sometimes lovers.

30 minutes

Episode 105

7:30 PM
ITA

Il Paradiso Delle Signore

An Italian period drama loosely based on the novel "Au bonheur des dames" by Emile Zola. The lives of the owner and workers of a department store based in Milan.

30 minutes

Episode 172

8:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 163

9:00 PM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Vittorio De Buglio prepare a special Venetian pasta dish.

30 minutes

Episode 3

9:30 PM
RUS

TV Vestnik.ca

An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.

30 minutes

Episode 25

10:00 PM
AKA

Ghanacan TV

A program which serves the Ghanaian community in their native language. Covering news and activities as well as educating viewers on matters of interest.

60 minutes

Episode 25

11:00 PM
YOR

Wazobia TV

An indigenous Nigerian show for the community in Ontario.

30 minutes

Episode 26

11:30 PM
CPE

The Phina Show

Celebrates African Caribbean culture featuring segments focused on food, fashion, language, lifestyle, drama, business, entertainment, personalities and more.

30 minutes

Episode 26

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 180

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia & Guest Silvana Fazzolari prepare a pasta with breadcrumb and egg dish, along with chicken and sausage prepared in the oven.

30 minutes

Episode 30

1:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 180

1:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Vittorio De Buglio prepare a special Venetian pasta dish.

30 minutes

Episode 3

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 180

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Luciano Schipano prepare a filled rack of lamb.

30 minutes

Episode 54

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 180

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia is joined with Chef Luciano Schipano to prepare "Dita di Nettuno."

30 minutes

Episode 2

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 180

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Luca Lussoso prepare a special crepes with tuna dish.

30 minutes

Episode 34

5:00 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares sausage stuffed chicken thighs.

30 minutes

Episode 22

5:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares monkfish and zucchini cream.

30 minutes

Episode 24

6:00 AM
ENG

The Shoe Shine Boy

A nostalgic look at the culture and tradition to understand how the once socially-accepted practice of shoe shinning virtually vanished overnight.

60 minutes

Episode

7:00 AM
UKR

Forum TV

Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.

60 minutes

Episode 25

8:00 AM
ENG

TMTV: Centre Stage

Centre Stage is an entertainment program featuring the latest trends in Caribbean music, fashion and culture!

30 minutes

Episode 2

8:30 AM
MLT

Lehen Malti

Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.

30 minutes

Episode 26

9:00 AM
ARM

Nor Hai Horizon

Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.

60 minutes

Episode 26

10:00 AM
GRE

Star Foodies

Christina-Laia interviews celebrities about their favorite personal recipes. She enters a Chef´s kitchen to re-create the star´s recipe.

30 minutes

Episode 26

10:30 AM
SLO

Slovensky Svet

The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad

30 minutes

Episode 26

11:00 AM
HUN

Magyar Kepek

Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.

60 minutes

Episode 26

12:00 PM
SPA

Canada Latino Show

A weekly Spanish program which presents local news, events, interviews, and other segments from a Spanish Canadian perspective.

30 minutes

Episode 26

12:30 PM
SCC

Croatica TV

This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.

30 minutes

Episode 26

1:00 PM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 17

1:30 PM
AKA

Adehyeman TV

A program which serves Ghanaian community in their native language. Covering news, activities and educating viewers on matters of interest.

30 minutes

Episode 25

2:00 PM
ENG

Infomercial – 30 Mins

30 minutes

Episode

2:30 PM
RUS

Nash Dom

NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews.

30 minutes

Episode 25

3:00 PM
MAC

Macedonian Heritage Hour

Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.

60 minutes

Episode 26

4:00 PM
SPA

Hispanic Roots

Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language.

60 minutes

Episode 26

5:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 51

6:00 PM
ENG

Caribbean Vibrations

Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora.

30 minutes

Episode 26

6:30 PM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 1

7:00 PM
ITA

Ora Qui

A daily locally produced news and current affairs program proudly serving Italian-Canadians in the GTA.

60 minutes

Episode 164

8:00 PM
UKR

Forum TV

Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.

60 minutes

Episode 26

9:00 PM
CZE

Nova Vize

Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews.

30 minutes

Episode 25

9:30 PM
UKR

KONTAKT- Next GEN!

A youth perspective on the World and our Community!

30 minutes

Episode 26

10:00 PM
ENG

JWeekly Canada

Interviews with Jewish Canadians making extraordinary contributions. Celebrate the ancient Jewish faith with us on Canada's only weekly Jewish talk show.

30 minutes

Episode 8

10:30 PM
YOR

Wazobia TV

An indigenous Nigerian show for the community in Ontario.

30 minutes

Episode 26

11:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 51

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 181

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 19

1:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 51

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 181

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 19

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 181

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia prepares a special ricotta cake and pasta al pesto.

30 minutes

Episode 40

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 181

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 14

5:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 51

6:00 AM
ENG

The Third Element

A documentary that will explore the history of ethnic media in Canada.

60 minutes

Episode

7:00 AM
ENG

TMTV: Centre Stage

Centre Stage is an entertainment program featuring the latest trends in Caribbean music, fashion and culture!

30 minutes

Episode 2

7:30 AM
CPF

Ondes Africaines

A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.

30 minutes

Episode 26

8:00 AM
AKA

Ghanacan TV

A program which serves the Ghanaian community in their native language. Covering news and activities as well as educating viewers on matters of interest.

60 minutes

Episode 26

9:00 AM
SPA

Conectate con Nash

A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.

30 minutes

Episode 26

9:30 AM
ENG

Caribbean Vibrations

Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora.

30 minutes

Episode 26

10:00 AM
POR

Nos Portugueses

A weekly hosted show shot on location, focusing on the present status of the Portuguese-Canadian community; Covering a variety of topics.

30 minutes

Episode 8

10:30 AM
POR

Esta Escrito

Esta Escrito (It Is Written) is a Christian ministry dedicated to sharing and understanding the Word of God with people from around the world.

30 minutes

Episode 22

11:00 AM
SPA

Now What

Social, cultural, and entertainment information and provides guidance and encouragement to Hispanic immigrants who are adapting to the new culture in Canada.

30 minutes

Episode 24

11:30 AM
CPE

One Naija

Lifestyle show with interviews that profiles success stories of newcomers who share their cultural experiences and life in Newfoundland and Labrador.

30 minutes

Episode 2

12:00 PM
ITA

Festival Italiano Di Johnny Lombardi

Festival Italiano broadcasts live from the CHIN building at 622 College Street in the heart of Little Italy,

120 minutes

Episode 28

2:00 PM
RUM

Noi Romanii

Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment.

60 minutes

Episode 26

3:00 PM
UKR

Kontakt

Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.

60 minutes

Episode 26

4:00 PM
UKR

KONTAKT- Next GEN!

A youth perspective on the World and our Community!

30 minutes

Episode 26

4:30 PM
ENG

Planet Africa

Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.

30 minutes

Episode 26

5:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 52

6:00 PM
CPE

Althea Show

"Island Tea" is a weekly T.V. program that explores the culture and experience of Caribbean people in Canada.

30 minutes

Episode 26

6:30 PM
HUN

MAG TV

A Hungarian-language cultural and current affairs magazine covering events in the local Hungarian community and bringing a taste of Hungary to viewers.

30 minutes

Episode 27

7:00 PM
SCC

Serbian Toronto TV

Covering stories and events in the Serbian community in Canada. It aims to promote multiculturalism and a greater understanding of Serbian culture and heritage.

30 minutes

Episode 26

7:30 PM
SCC

Croatica TV

This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.

30 minutes

Episode 26

8:00 PM
SPA

EL Break TV

Spanish variety show, including music, culture, entertainment and well-being, plus interviews and reviews about events of interest in the city and the world.

30 minutes

Episode 26

8:30 PM
RUS

Nash Dom

NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews.

30 minutes

Episode 26

9:00 PM
RUS

TV Vestnik.ca

An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.

30 minutes

Episode 26

9:30 PM
ALB

Pasqyra Shqiptare

Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario.

60 minutes

Episode 26

10:30 PM
HUN

MAG TV

A Hungarian-language cultural and current affairs magazine covering events in the local Hungarian community and bringing a taste of Hungary to viewers.

30 minutes

Episode 27

11:00 PM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 52

12:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 182

12:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 20

1:00 AM
POR

Focus Portuguese

A look at the week's biggest headlines in the Greater Toronto Area. Focusing on local issues from the unique perspective of the Portuguese-speaking community.

60 minutes

Episode 52

2:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 182

2:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 20

3:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 182

3:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chefs Gianni Ceschia & Carlo Gambale prepare two special gnocchi dishes.

30 minutes

Episode 41

4:00 AM
ITA

OMNI News: Italian Edition

A team of diverse Italian-speaking journalists share stories that reflect Canada´s diverse community, bridging gaps and shedding light on underreported topics.

30 minutes

Episode 182

4:30 AM
ITA

L'arte Di Cucinare

Chef Gianni Ceschia uses his extensive culinary talents to bring authentic dishes from every region of Italy. He demonstrates the art of eating well.

30 minutes

Episode 15


WATCH


LIVE


TELEVISION


View OMNI’s regional channels online – any time.

OMNI Television's four regional channels (Quebec, Eastern, Prairies and Pacific) are streaming 24 hours a day, 7 days a week online at OMNITV.CA. OMNI 1 is available in Ontario directly through local cable providers' digital streaming services.

EXPLORE ALL LIVESTREAMS