1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar


Now
  • ON OMNI 1
  • ON OMNI 2
MON Jun 27 TUE Jun 28 WED Jun 29 THU Jun 30 FRI Jul 1 SAT Jul 2 SUN Jul 3 MON Jul 4 TUE Jul 5 WED Jul 6 THU Jul 7 FRI Jul 8 SAT Jul 9 SUN Jul 10
12:00 AM 12:30 AM 1:00 AM 1:30 AM 2:00 AM 2:30 AM 3:00 AM 3:30 AM 4:00 AM 4:30 AM 5:00 AM 5:30 AM 6:00 AM 6:30 AM 7:00 AM 7:30 AM 8:00 AM 8:30 AM 9:00 AM 9:30 AM 10:00 AM 10:30 AM 11:00 AM 11:30 AM 12:00 PM 12:30 PM 1:00 PM 1:30 PM 2:00 PM 2:30 PM 3:00 PM 3:30 PM 4:00 PM 4:30 PM 5:00 PM 5:30 PM 6:00 PM 6:30 PM 7:00 PM 7:30 PM 8:00 PM 8:30 PM 9:00 PM 9:30 PM 10:00 PM 10:30 PM 11:00 PM 11:30 PM
SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto SOS Arandora Star (PG) SOS Arandora Star (PG) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto 60 mins
SOS Arandora Star
This is the untold story of the HMCS St. Laurent and the Arandora Star. Harry DeWolf and the crew of the St. Laurent rescued survivors of the ill-fated Arandora Star on its way to internment camps in
Macedonian Heritage Hour (G) Macedonian Heritage Hour (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.
Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Turkuaz TV (G) Turkuaz TV (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme with a focus on the Turkish community in Ontario.
Croatica TV (G) Croatica TV (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.
Noi Romanii (G) Noi Romanii (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment, including: profiles of local artists, performances, community events, plus video clips from Romania.
Magyar Kepek (G) Magyar Kepek (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP76
Season 1 Episode 76 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP99
Season 1 Episode 99 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP11
Season 1 Episode 11 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP61
Season 1 Episode 61 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tulips From Margriet (PG) Tulips From Margriet (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
Tulips From Margriet
A look at Canadian World War II vets who served in Holland.
Underdog Plaza (PG) Underdog Plaza (PG) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto 60 mins
Underdog Plaza
Pinned against the ropes of life, an orphaned immigrant boxer struggles to fulfill his dream of becoming a world champion. Using a gritty, cinema-verité style of filming, UNDERDOG PLAZA offers a rare
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Kontakt (G) Kontakt (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
Forum TV (G) Forum TV (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.
Nash Dom (G) Nash Dom (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) TV Vestnik.ca (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Sveiks (G) Sveiks (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
25
Season 1 Episode 12 Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.
Lehen Malti (G) Lehen Malti (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.
Nor Hai Horizon (G) Nor Hai Horizon (G) 12:00 - 1:00 PM America/Toronto 60 mins
Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP77
Season 1 Episode 77 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP100
Season 1 Episode 100 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP12
Season 1 Episode 12 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP62
Season 1 Episode 62 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Nova Vize (G) Nova Vize (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews with interesting community members each week.
Slovensky Svet (G) Slovensky Svet (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad
Turkuaz TV (G) Turkuaz TV (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme with a focus on the Turkish community in Ontario.
Croatica TV (G) Croatica TV (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.
Noi Romanii (G) Noi Romanii (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment, including: profiles of local artists, performances, community events, plus video clips from Romania.
Magyar Kepek (G) Magyar Kepek (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Classic Contacto (G) Classic Contacto (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto The Night Shift (PG) The Night Shift (PG) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto TEHFR (PG) TEHFR (PG) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) Serbian Toronto TV (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP78
Season 1 Episode 78 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP101
Season 1 Episode 101 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP13
Season 1 Episode 13 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP63
Season 1 Episode 63 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto TEHFR (PG) TEHFR (PG) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) Serbian Toronto TV (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Sveiks (G) Sveiks (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
25
Season 1 Episode 12 Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.
Lehen Malti (G) Lehen Malti (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.
Macedonian Heritage Hour (G) Macedonian Heritage Hour (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 11:00 - 12:00 PM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
Afro-X (G) New Afro-X (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Afro-X celebrates African-Canadian culture featuring segments focused on fashion, food, language, lifestyle, and much more.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP79
Season 1 Episode 79 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP102
Season 1 Episode 102 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP14
Season 1 Episode 14 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP64
Season 1 Episode 64 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Afro-X (G) Afro-X (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Afro-X celebrates African-Canadian culture featuring segments focused on fashion, food, language, lifestyle, and much more.
Conectate con Nash (G) Conectate con Nash (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.
OMNI Documentary (30 min) OMNI Documentary (30 min) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto Pasqyra Shqiptare (G) Pasqyra Shqiptare (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario. Now featuring a weekly News Edition with news from the community, Canada and the Albanian territories.
Kontakt (G) Kontakt (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Nash Dom (G) Nash Dom (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) TV Vestnik.ca (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP80
Season 1 Episode 80 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP103
Season 1 Episode 103 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP15
Season 1 Episode 15 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP65
Season 1 Episode 65 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Classic Contacto (G) Classic Contacto (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto The Night Shift (PG) The Night Shift (PG) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto Sveiks (G) Sveiks (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
26
Season 1 Episode 13 Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.
Lehen Malti (G) New Lehen Malti (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.
Nor Hai Horizon (G) New Nor Hai Horizon (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.
Nova Vize (G) New Nova Vize (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews with interesting community members each week.
Slovensky Svet (G) New Slovensky Svet (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad
Turkuaz TV (G) New Turkuaz TV (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme with a focus on the Turkish community in Ontario.
Croatica TV (G) New Croatica TV (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.
Noi Romanii (G) New Noi Romanii (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment, including: profiles of local artists, performances, community events, plus video clips from Romania.
Magyar Kepek (G) New Magyar Kepek (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 PM America/Toronto Macedonian Heritage Hour (G) New Macedonian Heritage Hour (G) 3:00 - 4:00 PM America/Toronto 60 mins
Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.
Hispanic Roots (G) New Hispanic Roots (G) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc New Planet Africa (G) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Caribbean Vibrations (G) Cc New Caribbean Vibrations (G) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
TEHFR (PG) TEHFR (PG) 6:00 - 6:30 PM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) New Serbian Toronto TV (G) 6:30 - 7:00 PM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Let's Talk English 085 - Food (PG) Cc Dv Let's Talk English 085 - Food (PG) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 085 - Food
Two friends attend a potluck dinner; another conversation features vocabulary related to dinner reservations, and a chef makes homemade pizza in the kitchen. Other topics include phrasal verbs made wi
Let's Talk English 086 - Life and Death (PG) Cc Dv Let's Talk English 086 - Life and Death (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 086 - Life and Death
In a soap opera, someone fakes their own death. Other topics include the idiom "kiss and make up"; the difference between "while" and "during"'; different phrasal verbs you can make with "live", and a
Kontakt (G) New Kontakt (G) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
Forum TV (G) New Forum TV (G) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.
Nash Dom (G) New Nash Dom (G) 10:00 - 10:30 PM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) New TV Vestnik.ca (G) 10:30 - 11:00 PM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Nor Hai Horizon (G) Nor Hai Horizon (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.
Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Esta Escrito (G) Esta Escrito (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
As Bem-aventurancas de Apocalipse - Convite de casamento
Verdades para o tempo do fim
Conectate con Nash (G) New Conectate con Nash (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.
Afro-X (G) New Afro-X (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Afro-X celebrates African-Canadian culture featuring segments focused on fashion, food, language, lifestyle, and much more.
Classic Contacto (G) Classic Contacto (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto OMNI Documentary (30 min) OMNI Documentary (30 min) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto TEHFR (PG) TEHFR (PG) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) Serbian Toronto TV (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 PM America/Toronto Pasqyra Shqiptare (G) New Pasqyra Shqiptare (G) 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario. Now featuring a weekly News Edition with news from the community, Canada and the Albanian territories.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
Kontakt (G) Kontakt (G) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
Forum TV (G) Forum TV (G) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto 60 mins
Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.
Nash Dom (G) Nash Dom (G) 6:00 - 6:30 PM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) TV Vestnik.ca (G) 6:30 - 7:00 PM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 7:00 - 8:00 PM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Conectate con Nash (G) Conectate con Nash (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto 30 mins
A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Macedonian Heritage Hour (G) Macedonian Heritage Hour (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.
Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Turkuaz TV (G) Turkuaz TV (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme with a focus on the Turkish community in Ontario.
Croatica TV (G) Croatica TV (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.
Noi Romanii (G) Noi Romanii (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment, including: profiles of local artists, performances, community events, plus video clips from Romania.
Magyar Kepek (G) Magyar Kepek (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP81
Season 1 Episode 81 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP104
Season 1 Episode 104 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP16
Season 1 Episode 16 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP66
Season 1 Episode 66 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Kontakt (G) Kontakt (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
Forum TV (G) Forum TV (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.
Nash Dom (G) Nash Dom (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) TV Vestnik.ca (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Sveiks (G) Sveiks (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
26
Season 1 Episode 13 Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.
Lehen Malti (G) Lehen Malti (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.
Nor Hai Horizon (G) Nor Hai Horizon (G) 12:00 - 1:00 PM America/Toronto 60 mins
Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP82
Season 1 Episode 82 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP105
Season 1 Episode 105 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP17
Season 1 Episode 17 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP67
Season 1 Episode 67 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Nova Vize (G) Nova Vize (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews with interesting community members each week.
Slovensky Svet (G) Slovensky Svet (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad
Turkuaz TV (G) Turkuaz TV (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme with a focus on the Turkish community in Ontario.
Croatica TV (G) Croatica TV (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.
Noi Romanii (G) Noi Romanii (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment, including: profiles of local artists, performances, community events, plus video clips from Romania.
Magyar Kepek (G) Magyar Kepek (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Classic Contacto (G) Classic Contacto (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto OMNI Documentary (30 min) OMNI Documentary (30 min) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto TEHFR (PG) TEHFR (PG) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) Serbian Toronto TV (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP83
Season 1 Episode 83 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP106
Season 1 Episode 106 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP18
Season 1 Episode 18 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP68
Season 1 Episode 68 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto TEHFR (PG) TEHFR (PG) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) Serbian Toronto TV (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Sveiks (G) Sveiks (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
26
Season 1 Episode 13 Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.
Lehen Malti (G) Lehen Malti (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.
Macedonian Heritage Hour (G) Macedonian Heritage Hour (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 11:00 - 12:00 PM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
Afro-X (G) New Afro-X (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Afro-X celebrates African-Canadian culture featuring segments focused on fashion, food, language, lifestyle, and much more.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP84
Season 1 Episode 84 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP107
Season 1 Episode 107 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP19
Season 1 Episode 19 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP69
Season 1 Episode 69 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Afro-X (G) Afro-X (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Afro-X celebrates African-Canadian culture featuring segments focused on fashion, food, language, lifestyle, and much more.
Conectate con Nash (G) Conectate con Nash (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.
OMNI Documentary (30 min) OMNI Documentary (30 min) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto Pasqyra Shqiptare (G) Pasqyra Shqiptare (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario. Now featuring a weekly News Edition with news from the community, Canada and the Albanian territories.
Kontakt (G) Kontakt (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
The Shopping Channel The Shopping Channel 10:00 - 11:00 AM America/Toronto Nash Dom (G) Nash Dom (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) TV Vestnik.ca (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto The Shopping Channel The Shopping Channel 2:00 - 3:00 PM America/Toronto Italian Afternoon New Italian Afternoon 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Dedicated to delivering the latest news from Italy
L'arte Di Cucinare (G) L'arte Di Cucinare (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Absorb the old world charm of Italian cooking at its best with Chef Gianni Ceschia as he instructs viewers on how to prepare dishes from all corners of Italy.
Imperio (PG) New Imperio (PG) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
EP85
Season 1 Episode 85 Chosen by destiny. Seduced by power.
Tierra de Reyes (PG) New Tierra de Reyes (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Sangue Bom (PG) New Sangue Bom (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto 60 mins
EP108
Season 1 Episode 108 The story of six young friends from different worlds and with different personalities who, in search of their dreams, find their lives intertwined by chance.
Fuoriclasse (G) Fuoriclasse (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto Rossella (PG) Rossella (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto Italiana Magazine (G) Cc Italiana Magazine (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
EP20
Season 1 Episode 20 Art, Design, architecture, food, culture. These the trends of Italiana Magazine taking a hint from the EXPO to exploit the excellences of Italy.
Forte Forte Forte (G) Forte Forte Forte (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Imperio (PG) Imperio (PG) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
EP70
Season 1 Episode 70 Chosen by destiny. Seduced by power.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Classic Contacto (G) Classic Contacto (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto OMNI Documentary (30 min) OMNI Documentary (30 min) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto Sveiks (G) Sveiks (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Reviewing the issues and challenges facing Latvians in Canada today.
Lehen Malti (G) New Lehen Malti (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Lehen Malti offers the Maltese community 30 minutes of first-run language programming on a weekly basis, in a magazine-style format.
Nor Hai Horizon (G) New Nor Hai Horizon (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.
Nova Vize (G) New Nova Vize (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
Following the cultural traditions of the Czech nation in Canada; present new social and business activities, and feature interviews with interesting community members each week.
Slovensky Svet (G) New Slovensky Svet (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
The programme explores the roots of the Canadian Slovaks with the aim of preserving the Slovak language and cultural traditions abroad
Turkuaz TV (G) New Turkuaz TV (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme with a focus on the Turkish community in Ontario.
Croatica TV (G) New Croatica TV (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
This Croatian-language programme presents national and local news, local events, interviews, and other segments from a Croatian-Canadian perspective.
Noi Romanii (G) New Noi Romanii (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Focusing on Romanian life in Ontario through news, interviews and entertainment, including: profiles of local artists, performances, community events, plus video clips from Romania.
Magyar Kepek (G) New Magyar Kepek (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Addresses the stories and events that concern and affect the local Hungarian speaking community.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 PM America/Toronto Macedonian Heritage Hour (G) New Macedonian Heritage Hour (G) 3:00 - 4:00 PM America/Toronto 60 mins
Focused on the happenings in Ontario's Macedonian community, featuring music, interviews and reports from cultural events.
Hispanic Roots (G) New Hispanic Roots (G) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc New Planet Africa (G) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Caribbean Vibrations (G) Cc New Caribbean Vibrations (G) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
TEHFR (PG) TEHFR (PG) 6:00 - 6:30 PM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) New Serbian Toronto TV (G) 6:30 - 7:00 PM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Let's Talk English 087 - Sleep (PG) Cc Dv Let's Talk English 087 - Sleep (PG) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 087 - Sleep
Someone is awoken during a lesson featuring the irregular verb "awake," and other ways to describe a "short sleep" are discussed. Other topics include vocabulary related to a fire drill in the workpla
Let's Talk English 088 - Clothing (PG) Cc Dv Let's Talk English 088 - Clothing (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 088 - Clothing
A conversation takes place about laundry; the expression "go commando" is explained; real people on the street talk about "going commando", and the difference between "close" and "clothes" is discusse
Kontakt (G) New Kontakt (G) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
Forum TV (G) New Forum TV (G) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto 60 mins
Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.
Nash Dom (G) New Nash Dom (G) 10:00 - 10:30 PM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) New TV Vestnik.ca (G) 10:30 - 11:00 PM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:30 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Nor Hai Horizon (G) Nor Hai Horizon (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Offers the Armenian community an hour-long weekly reflection on news, current and cultural affairs distinctively for and about the Armenian community.
Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Esta Escrito (G) Esta Escrito (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
As Bem-aventurancas de Apocalipse - Quando os julgados Julgam
Verdades para o tempo do fim
Conectate con Nash (G) New Conectate con Nash (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.
Afro-X (G) New Afro-X (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Afro-X celebrates African-Canadian culture featuring segments focused on fashion, food, language, lifestyle, and much more.
Classic Contacto (G) Classic Contacto (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto OMNI Documentary (30 min) OMNI Documentary (30 min) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto TEHFR (PG) TEHFR (PG) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
TEHFR is Canada's TV show covering culture, lifestyle and travel. It tells stories of personal quest, entertains through music, arts, travel and cooking.
Serbian Toronto TV (G) Serbian Toronto TV (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Serbian Toronto Television is the voice and vision of the Serbian community in Canada and aims to promote Serbian heritage in Toronto and across Canada.
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 PM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 PM America/Toronto Pasqyra Shqiptare (G) New Pasqyra Shqiptare (G) 3:00 - 3:30 PM America/Toronto 30 mins
Reflecting issues, events and concerns of Albanian speaking Canadians living in Southern Ontario. Now featuring a weekly News Edition with news from the community, Canada and the Albanian territories.
Caribbean Vibrations (G) Cc Caribbean Vibrations (G) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
Featuring various Caribbean Events, Carnivals, Music & Food Festivals, Business Profiles and others things pertinent to the Caribbean Diaspora and people who love the Caribbean
Kontakt (G) Kontakt (G) 4:00 - 5:00 PM America/Toronto 60 mins
Magazine-style programme Kontakt links Ukrainians throughout North America with Ukraine and with each other.
Forum TV (G) Forum TV (G) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto 60 mins
Featuring reports and interviews presented from the perspective of Ukrainian culture, politics, students and youth, business and finance.
Nash Dom (G) Nash Dom (G) 6:00 - 6:30 PM America/Toronto 30 mins
NASH DOM (translation "Our Home") is a weekly, half-hour, Russian-language show. It presents news, showcases various events, and features interviews. Nash Dom is hosted and produced by Ethnic Channels
TV Vestnik.ca (G) TV Vestnik.ca (G) 6:30 - 7:00 PM America/Toronto 30 mins
An in-depth look at local community issues, human interest stories and profiles of people who are making waves within the Russian community.
Hispanic Roots (G) Hispanic Roots (G) 7:00 - 8:00 PM America/Toronto 60 mins
Exploring topics of interest to Hispanic peoples of different origins through their common bond of language, Hispanic Roots will help bring together its diverse Spanish speaking audience.
Planet Africa (G) Cc Planet Africa (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
Planet Africa Television covers the topics that interest, affect and challenge the local English speaking African Canadian community.
Conectate con Nash (G) Conectate con Nash (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto 30 mins
A new Latin-American talk show, full of energy, with a twist of entertainment that will focus on providing useful information to the community.
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
MON Jun 27 TUE Jun 28 WED Jun 29 THU Jun 30 FRI Jul 1 SAT Jul 2 SUN Jul 3 MON Jul 4 TUE Jul 5 WED Jul 6 THU Jul 7 FRI Jul 8 SAT Jul 9 SUN Jul 10
12:00 AM 12:30 AM 1:00 AM 1:30 AM 2:00 AM 2:30 AM 3:00 AM 3:30 AM 4:00 AM 4:30 AM 5:00 AM 5:30 AM 6:00 AM 6:30 AM 7:00 AM 7:30 AM 8:00 AM 8:30 AM 9:00 AM 9:30 AM 10:00 AM 10:30 AM 11:00 AM 11:30 AM 12:00 PM 12:30 PM 1:00 PM 1:30 PM 2:00 PM 2:30 PM 3:00 PM 3:30 PM 4:00 PM 4:30 PM 5:00 PM 5:30 PM 6:00 PM 6:30 PM 7:00 PM 7:30 PM 8:00 PM 8:30 PM 9:00 PM 9:30 PM 10:00 PM 10:30 PM 11:00 PM 11:30 PM
SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF SIGN OFF Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Sluzhenie (Service) (PG) New Sluzhenie (Service) (PG) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto 60 mins
Sluzhenie (Service)
The personal stories of 82 -years old Maria Blagoveschenskaya, and a small group of so called "2-nd wave" Russian immigrants who came to Canada more than 60 years ago.
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Nikkei TV (G) Nikkei TV (G) 8:30 - 9:30 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) Amantran (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Let's Talk English 078 - Volunteering (PG) Cc Dv Let's Talk English 078 - Volunteering (PG) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 078 - Volunteering
A conversation about volunteering includes some uncommon language; other dialogues features terms related to a job search, synonyms for "attractive man" and phrasal verbs made with "set."
Let's Talk English 099 - Informal Terms (PG) Cc Dv Let's Talk English 099 - Informal Terms (PG) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 099 - Informal Terms
A conversation in a department store leads to learning informal phrases that mean "fat," and another lesson teaches the informal reduction "hasta."
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP76
Season 1 Episode 76 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP191
Season 1 Episode 191 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP192
Season 1 Episode 192 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP184
Season 1 Episode 184 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP185
Season 1 Episode 185 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) New South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP101
Season 1 Episode 101 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Sunday Whiz (PG) New Sunday Whiz (PG) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Nikkei TV (G) Nikkei TV (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) Amantran (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) Kala Kavaya (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
TV Viet Tien (G) TV Viet Tien (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Admas (G) Admas (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Muuqaalka Soomaalida (G) Muuqaalka Soomaalida (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Amantran (G) Amantran (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Wah Bai Wah ! (G) Wah Bai Wah ! (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Wah Bai Wah! is a local Punjabi language programme focusing on the Canadian Punjabi Diaspora from around the world.
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP77
Season 1 Episode 77 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP193
Season 1 Episode 193 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP194
Season 1 Episode 194 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP186
Season 1 Episode 186 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP187
Season 1 Episode 187 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) New South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP102
Season 1 Episode 102 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Property Outlook (PG) New Property Outlook (PG) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto 60 mins
23
Property Outlook analyses the market and the strategies of property developers to give owners the inside track.
Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Muuqaalka Soomaalida (G) Muuqaalka Soomaalida (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Lama TV (G) Lama TV (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Lama is a social, entertaining TV show that aims to create a bridge between Arabs in Canada and Arabs in the Middle East.
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Front Page Philippines (G) Front Page Philippines (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Front Page Philippines is a magazine-style programme with a community perspective. The programme offers news and current affairs together with information on culture and entertainment.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP78
Season 1 Episode 78 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP195
Season 1 Episode 195 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP196
Season 1 Episode 196 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP188
Season 1 Episode 188 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP189
Season 1 Episode 189 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) New South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP103
Season 1 Episode 103 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
A Date With LuYu (PG) New A Date With LuYu (PG) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto TV Viet Tien (G) TV Viet Tien (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Nikkei TV (G) Nikkei TV (G) 10:00 - 11:00 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) Amantran (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) Kala Kavaya (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
TV Viet Tien (G) TV Viet Tien (G) 12:00 - 1:00 PM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP79
Season 1 Episode 79 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP197
Season 1 Episode 197 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP198
Season 1 Episode 198 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP190
Season 1 Episode 190 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP191
Season 1 Episode 191 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) New South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP104
Season 1 Episode 104 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Behind the Headlines with Wen Tao (PG) New Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto Behind the Headlines with Wen Tao (PG) New Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Amantran (G) Amantran (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) Kala Kavaya (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Admas (G) Admas (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Lama TV (G) Lama TV (G) 12:00 - 1:00 PM America/Toronto 60 mins
Lama is a social, entertaining TV show that aims to create a bridge between Arabs in Canada and Arabs in the Middle East.
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP80
Season 1 Episode 80 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP199
Season 1 Episode 199 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP200
Season 1 Episode 200 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP192
Season 1 Episode 192 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP193
Season 1 Episode 193 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) New South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP105
Season 1 Episode 105 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Entertainment H.O.T. (PG) New Entertainment H.O.T. (PG) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
25
A review of weekly entertainment news, artists´ gossips and hot social issues in Hong Kong by our hosts and thru interaction with audience by phone in and internet discussion.
Tasty Bureau (PG) New Tasty Bureau (PG) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto 30 mins
A food magazine program to introduce new restaurants and dining tips in Hong Kong.
Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Admas (G) Admas (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Front Page Philippines (G) Front Page Philippines (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Front Page Philippines is a magazine-style programme with a community perspective. The programme offers news and current affairs together with information on culture and entertainment.
Muuqaalka Soomaalida (G) Muuqaalka Soomaalida (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Showers of Blessings (G) New Showers of Blessings (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Religious program with true personal life-changing stories to inspire people with hope and encouragement.
Arirang Korea (G) New Arirang Korea (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) New Ondes Africaines (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) New Admas (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kya Baat Hai! (G) New Kya Baat Hai! (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto Wah Bai Wah ! (G) New Wah Bai Wah ! (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Wah Bai Wah! is a local Punjabi language programme focusing on the Canadian Punjabi Diaspora from around the world.
Bollywood Freetime Movie Bollywood Freetime Movie 12:00 - 3:30 PM America/Toronto Kitty Talk (PG) New Kitty Talk (PG) 3:30 - 4:30 PM America/Toronto 60 mins
Kitty Talk. An engaging weekly chat by South Asian women discussing current affairs, lifestyle, cooking, fashion, health and entertainment.
Bollywood Star (G) Cc Dv Bollywood Star (G) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
Bollywood Star follows aspiring hopefuls on their quest to win the prize of a lifetime – a part in a Bollywood movie, and a chance at becoming the next big Bollywood star.
Comedy Night with Kapil (PG) New Comedy Night with Kapil (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto 60 mins
EP16
Season 1 Episode 16 Comedy Nights with Kapil is an Indian sketch comedy and celebrity talk show hosted by Kapil Sharma
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 7:00 - 8:00 PM America/Toronto Wah Bai Wah ! (G) Wah Bai Wah ! (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
Wah Bai Wah! is a local Punjabi language programme focusing on the Canadian Punjabi Diaspora from around the world.
Bollywood Star (G) Cc Dv Bollywood Star (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto 30 mins
Bollywood Star follows aspiring hopefuls on their quest to win the prize of a lifetime – a part in a Bollywood movie, and a chance at becoming the next big Bollywood star.
Mohawk Girls Mohawk Girls 9:00 - 9:30 PM America/Toronto Mohawk Girls Mohawk Girls 9:30 - 10:00 PM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:00 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Nikkei TV (G) New Nikkei TV (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) New Amantran (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) New Kala Kavaya (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
TV Viet Tien (G) New TV Viet Tien (G) 10:00 - 11:00 AM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Muuqaalka Soomaalida (G) New Muuqaalka Soomaalida (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Admas (G) Admas (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kalaapam (G) New Kalaapam (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 1:00 - 1:30 PM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Iran Zameen (G) New Iran Zameen (G) 1:30 - 2:00 PM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) New Pasargad Today (G) 2:00 - 2:30 PM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Front Page Philippines (G) New Front Page Philippines (G) 2:30 - 3:00 PM America/Toronto 30 mins
Front Page Philippines is a magazine-style programme with a community perspective. The programme offers news and current affairs together with information on culture and entertainment.
Lama TV (G) New Lama TV (G) 3:00 - 4:00 PM America/Toronto 60 mins
Lama is a social, entertaining TV show that aims to create a bridge between Arabs in Canada and Arabs in the Middle East.
Entertainment H.O.T. (PG) Entertainment H.O.T. (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
25
A review of weekly entertainment news, artists´ gossips and hot social issues in Hong Kong by our hosts and thru interaction with audience by phone in and internet discussion.
Tasty Bureau (PG) Tasty Bureau (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
A food magazine program to introduce new restaurants and dining tips in Hong Kong.
A Date With LuYu (PG) A Date With LuYu (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Behind the Headlines with Wen Tao (PG) Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 6:00 - 6:30 PM America/Toronto Behind the Headlines with Wen Tao (PG) Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 6:30 - 7:00 PM America/Toronto Fashion Girls by Dan (PG) Fashion Girls by Dan (PG) 7:00 - 8:00 PM America/Toronto 60 mins
Dan will give the participants a head to toe transformation to help them look and feel better about themselves and to gain the confidence that they need to achieve their goal.
Super Cinema Super Cinema 8:00 - 10:00 PM America/Toronto Blood and Water (PG) Cc Blood and Water (PG) 10:00 - 10:30 PM America/Toronto 30 mins
The body of Charles Xie, the reformed junkie son of a prominent billionaire, is found ritualistically buried. Risking her career, Jo will tear the Xie family apart and reveal long held secrets in orde
Blood and Water (PG) Cc Blood and Water (PG) 10:30 - 11:00 PM America/Toronto 30 mins
The body of Charles Xie, the reformed junkie son of a prominent billionaire, is found ritualistically buried. Risking her career, Jo will tear the Xie family apart and reveal long held secrets in orde
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:00 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Nikkei TV (G) Nikkei TV (G) 8:30 - 9:30 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) Amantran (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Let's Talk English 079 - Safety in the Workplace (PG) Cc Dv Let's Talk English 079 - Safety in the Workplace (PG) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 079 - Safety in the Workplace
Important questions for the workplace are asked at a safety meeting; real people give advice to stay safe while at work; different ways to say "smart" are revealed, and the idiom "your days are number
Let's Talk English 041 - Stolen Objects (PG) Cc Dv Let's Talk English 041 - Stolen Objects (PG) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Let's Talk English 041 - Stolen Objects
A conversation demonstrates how to report a stolen object; the expression "steal my heart" is explained. Other subjects include phrasal verbs you can make with "burn" and the irregular verb "blow."
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP81
Season 1 Episode 81 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP201
Season 1 Episode 201 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP202
Season 1 Episode 202 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP194
Season 1 Episode 194 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP195
Season 1 Episode 195 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP106
Season 1 Episode 106 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Sunday Whiz (PG) New Sunday Whiz (PG) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Nikkei TV (G) Nikkei TV (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) Amantran (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) Kala Kavaya (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
TV Viet Tien (G) TV Viet Tien (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Admas (G) Admas (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Muuqaalka Soomaalida (G) Muuqaalka Soomaalida (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Amantran (G) Amantran (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Wah Bai Wah ! (G) Wah Bai Wah ! (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Wah Bai Wah! is a local Punjabi language programme focusing on the Canadian Punjabi Diaspora from around the world.
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP82
Season 1 Episode 82 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP203
Season 1 Episode 203 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP204
Season 1 Episode 204 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP196
Season 1 Episode 196 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP197
Season 1 Episode 197 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP107
Season 1 Episode 107 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Property Outlook (PG) New Property Outlook (PG) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto 60 mins
24
Property Outlook analyses the market and the strategies of property developers to give owners the inside track.
Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Muuqaalka Soomaalida (G) Muuqaalka Soomaalida (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Lama TV (G) Lama TV (G) 9:00 - 10:00 AM America/Toronto 60 mins
Lama is a social, entertaining TV show that aims to create a bridge between Arabs in Canada and Arabs in the Middle East.
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Front Page Philippines (G) Front Page Philippines (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
Front Page Philippines is a magazine-style programme with a community perspective. The programme offers news and current affairs together with information on culture and entertainment.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP83
Season 1 Episode 83 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP205
Season 1 Episode 205 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP206
Season 1 Episode 206 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP198
Season 1 Episode 198 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP199
Season 1 Episode 199 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP108
Season 1 Episode 108 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
A Date With LuYu (PG) New A Date With LuYu (PG) 8:00 - 9:00 PM America/Toronto Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto TV Viet Tien (G) TV Viet Tien (G) 7:00 - 8:00 AM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Nikkei TV (G) Nikkei TV (G) 10:00 - 11:00 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) Amantran (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) Kala Kavaya (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
TV Viet Tien (G) TV Viet Tien (G) 12:00 - 1:00 PM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP84
Season 1 Episode 84 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP207
Season 1 Episode 207 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP208
Season 1 Episode 208 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP200
Season 1 Episode 200 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP201
Season 1 Episode 201 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP109
Season 1 Episode 109 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Behind the Headlines with Wen Tao (PG) New Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto Behind the Headlines with Wen Tao (PG) New Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Arirang Korea (G) Arirang Korea (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) Admas (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Amantran (G) Amantran (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) Kala Kavaya (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
Kalaapam (G) Kalaapam (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Admas (G) Admas (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Lama TV (G) Lama TV (G) 12:00 - 1:00 PM America/Toronto 60 mins
Lama is a social, entertaining TV show that aims to create a bridge between Arabs in Canada and Arabs in the Middle East.
Beautiful Strangers (PG) Beautiful Strangers (PG) 1:00 - 2:00 PM America/Toronto My Husband Got A Family (PG) My Husband Got A Family (PG) 2:00 - 3:30 PM America/Toronto 90 mins
My Husband Got a Family is a 2012 South Korean television series starring Kim Nam-joo, Yoo Jun-sang, and Youn Yuh-jung. It aired on KBS2 from February 25 to September 9, 2012 on Saturdays and Sundays
Swaragini (PG) New Swaragini (PG) 3:30 - 4:00 PM America/Toronto 30 mins
EP85
Season 1 Episode 85 Swaragini — Jodein Rishton Ke Sur commonly abbreviated as Swaragini is an Indian television series.
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
EP209
Season 1 Episode 209 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Jodha Akbar (PG) New Jodha Akbar (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
EP210
Season 1 Episode 210 Jodha Akbar is an Indian historical drama
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:00 - 5:30 PM America/Toronto 30 mins
EP202
Season 1 Episode 202 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Kumkum Bhagya (PG) New Kumkum Bhagya (PG) 5:30 - 6:00 PM America/Toronto 30 mins
EP203
Season 1 Episode 203 Kumkum Bhagya is a is a Hindi-language Indian television soap opera.
Sultanat-e-Dil (PG) New Sultanat-e-Dil (PG) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto South Asian Today (G) South Asian Today (G) 7:00 - 7:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the South Asian community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipa
Saraswatichandra (PG) New Saraswatichandra (PG) 7:30 - 8:00 PM America/Toronto 30 mins
EP110
Season 1 Episode 110 An Indian soap opera, produced by Sanjay Leela Bhansali and written by Ved Raj and Abhijit Sinha.
Entertainment H.O.T. (PG) Entertainment H.O.T. (PG) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
A review of weekly entertainment news, artists´ gossips and hot social issues in Hong Kong by our hosts and thru interaction with audience by phone in and internet discussion.
Tasty Bureau (PG) New Tasty Bureau (PG) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto 30 mins
A food magazine program to introduce new restaurants and dining tips in Hong Kong.
Focus Cantonese (G) New Focus Cantonese (G) 9:00 - 9:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) New Focus Mandarin (G) 9:30 - 10:00 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Legend of Miyue (PG) New Legend of Miyue (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
In the Warring States period, Mi Yue (Sun Li) is King Wei of Chu´s favorite little princess, but after her father´s death, her life falls to chaos.
Focus Cantonese (G) Focus Cantonese (G) 11:00 - 11:30 PM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Cantonese community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal
Focus Mandarin (G) Focus Mandarin (G) 11:30 - 12:00 AM America/Toronto 30 mins
A current affairs series with focus on local issues from the unique perspective of the Mandarin community. Featuring special guests in-studio to tackle the hot topics, such as provincial & municipal n
Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 12:00 - 12:30 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:30 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Admas (G) Admas (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Front Page Philippines (G) Front Page Philippines (G) 8:00 - 8:30 AM America/Toronto 30 mins
Front Page Philippines is a magazine-style programme with a community perspective. The programme offers news and current affairs together with information on culture and entertainment.
Muuqaalka Soomaalida (G) Muuqaalka Soomaalida (G) 8:30 - 9:00 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Showers of Blessings (G) New Showers of Blessings (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Religious program with true personal life-changing stories to inspire people with hope and encouragement.
Arirang Korea (G) New Arirang Korea (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Arirang Korea is a news magazine style programme for Korean speaking Canadians, each week offering the local community news, information, entertainment and events.
Ondes Africaines (G) New Ondes Africaines (G) 10:00 - 10:30 AM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Admas (G) New Admas (G) 10:30 - 11:00 AM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kya Baat Hai! (G) New Kya Baat Hai! (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto Wah Bai Wah ! (G) New Wah Bai Wah ! (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
Wah Bai Wah! is a local Punjabi language programme focusing on the Canadian Punjabi Diaspora from around the world.
Bollywood Freetime Movie Bollywood Freetime Movie 12:00 - 3:30 PM America/Toronto Kitty Talk (PG) New Kitty Talk (PG) 3:30 - 4:30 PM America/Toronto 60 mins
Kitty Talk. An engaging weekly chat by South Asian women discussing current affairs, lifestyle, cooking, fashion, health and entertainment.
Bollywood Star (G) Cc Dv Bollywood Star (G) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
Bollywood Star follows aspiring hopefuls on their quest to win the prize of a lifetime – a part in a Bollywood movie, and a chance at becoming the next big Bollywood star.
Comedy Night with Kapil (PG) New Comedy Night with Kapil (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto 60 mins
EP17
Season 1 Episode 17 Comedy Nights with Kapil is an Indian sketch comedy and celebrity talk show hosted by Kapil Sharma
OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 6:00 - 7:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 7:00 - 8:00 PM America/Toronto Wah Bai Wah ! (G) Wah Bai Wah ! (G) 8:00 - 8:30 PM America/Toronto 30 mins
Wah Bai Wah! is a local Punjabi language programme focusing on the Canadian Punjabi Diaspora from around the world.
Bollywood Star (G) Cc Dv Bollywood Star (G) 8:30 - 9:00 PM America/Toronto 30 mins
Bollywood Star follows aspiring hopefuls on their quest to win the prize of a lifetime – a part in a Bollywood movie, and a chance at becoming the next big Bollywood star.
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 9:00 - 10:00 PM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto OMNI Documentary (1 hr) OMNI Documentary (1 hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 12:00 - 1:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:00 - 1:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 1:30 - 2:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:00 - 2:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 2:30 - 3:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:00 - 3:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 3:30 - 4:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:00 - 4:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 4:30 - 5:00 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:00 - 5:30 AM America/Toronto Infomercial - 30 Mins Cc Infomercial - 30 Mins 5:30 - 6:00 AM America/Toronto Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 6:00 - 7:00 AM America/Toronto Pasargad Today (G) Pasargad Today (G) 7:00 - 7:30 AM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Iran Zameen (G) Iran Zameen (G) 7:30 - 8:00 AM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Nikkei TV (G) New Nikkei TV (G) 8:00 - 9:00 AM America/Toronto 60 mins
Covering local news, J-POP music, culture, special features especially for audience members of Japanese heritage.
Amantran (G) New Amantran (G) 9:00 - 9:30 AM America/Toronto 30 mins
Offering the Bengali speaking community a weekly magazine programme that combines reports on community events, sports and entertainment with coverage of local news.
Kala Kavaya (G) New Kala Kavaya (G) 9:30 - 10:00 AM America/Toronto 30 mins
Kala Kavaya (Cultural Circle) is a weekly half-hour that covers local news and issues from the perspective of the Sinhalese community in Ontario.
TV Viet Tien (G) New TV Viet Tien (G) 10:00 - 11:00 AM America/Toronto 60 mins
TV Viet Tien covers a wide range of subjects, locally and from Vietnam, each week presenting coverage of news and entertainment along with special segments on fashion, community and youth issues
Muuqaalka Soomaalida (G) New Muuqaalka Soomaalida (G) 11:00 - 11:30 AM America/Toronto 30 mins
Muuqaalka Soomaalida (Eye on the Somali) reflects the wide-ranging interests of the diverse Somali-Canadian community through regular features.
Admas (G) Admas (G) 11:30 - 12:00 PM America/Toronto 30 mins
A weekly half hour in a TV magazine-style format that provides hands-on information along with coverage of local, national and international news, community events, entertainment and sports.
Kalaapam (G) New Kalaapam (G) 12:00 - 12:30 PM America/Toronto 30 mins
A series dedicated to foster and develop the best of Tamil culture and traditions among Canadian Tamils
Afghan Hindara (G) Afghan Hindara (G) 12:30 - 1:00 PM America/Toronto 30 mins
Afghan Hindara (Afghan Mirror) covers the news and deals with the issues and concerns that directly affect the Afghan community in Ontario.
Ondes Africaines (G) Ondes Africaines (G) 1:00 - 1:30 PM America/Toronto 30 mins
A programme developed to serve the distinct needs of the growing French African-Canadian community in Ontario while furthering the expression of its culture.
Iran Zameen (G) New Iran Zameen (G) 1:30 - 2:00 PM America/Toronto 30 mins
Iran Zameen Today covers local community events and issues, and includes a career guidance segment for youth.
Pasargad Today (G) New Pasargad Today (G) 2:00 - 2:30 PM America/Toronto 30 mins
Cultural affairs programme featuring news, entertainment and sports for the Irainian community.
Front Page Philippines (G) New Front Page Philippines (G) 2:30 - 3:00 PM America/Toronto 30 mins
Front Page Philippines is a magazine-style programme with a community perspective. The programme offers news and current affairs together with information on culture and entertainment.
Lama TV (G) New Lama TV (G) 3:00 - 4:00 PM America/Toronto 60 mins
Lama is a social, entertaining TV show that aims to create a bridge between Arabs in Canada and Arabs in the Middle East.
Entertainment H.O.T. (PG) Entertainment H.O.T. (PG) 4:00 - 4:30 PM America/Toronto 30 mins
A review of weekly entertainment news, artists´ gossips and hot social issues in Hong Kong by our hosts and thru interaction with audience by phone in and internet discussion.
Tasty Bureau (PG) Tasty Bureau (PG) 4:30 - 5:00 PM America/Toronto 30 mins
A food magazine program to introduce new restaurants and dining tips in Hong Kong.
A Date With LuYu (PG) A Date With LuYu (PG) 5:00 - 6:00 PM America/Toronto Behind the Headlines with Wen Tao (PG) Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 6:00 - 6:30 PM America/Toronto Behind the Headlines with Wen Tao (PG) Behind the Headlines with Wen Tao (PG) 6:30 - 7:00 PM America/Toronto Fashion Girls by Dan (PG) Fashion Girls by Dan (PG) 7:00 - 8:00 PM America/Toronto 60 mins
Dan will give the participants a head to toe transformation to help them look and feel better about themselves and to gain the confidence that they need to achieve their goal.
Super Cinema Super Cinema 8:00 - 10:00 PM America/Toronto Fashion Girls by Dan (PG) Fashion Girls by Dan (PG) 10:00 - 11:00 PM America/Toronto 60 mins
Dan will give the participants a head to toe transformation to help them look and feel better about themselves and to gain the confidence that they need to achieve their goal.
Signature Series (1hr) Signature Series (1hr) 11:00 - 12:00 AM America/Toronto